Despre noi, realizatorii


-suntem o echipa de productie cu experienta de lucru in televiziune, media, cinematografie, parte a Asociatiei Nova Polaris (www.novapolaris.ro)

scenariu, regie : Octavian Repede - "Marele Premiu" la Festivalul Televiziunilor Locale si al Producatorilor Independenti SIMFEST 2010, cu filmul " SIBIU 1989". Proiectie in sectiunea necompetititva cu filmul "SIBIU 1989", la Iasi International Film Festival, editia 2010".
(http://www.cinemagia.ro/filme/sibiu-1989-489679/). "Premiul de excelenţă" pentru realizarea filmului documentar "Sibiu 1989" in cadrul Premiilor "Liga Jurnalistilor Sibiu" ediţia a VII-a, 2009.

imagine :Tudor Porumb, Octavian Repede

consultant stiintific iconografie antica: Dr.en histoire de l`art de l`EPHE-Sorbonne, Chercheur CRHISM-Universite de Perpignan, France.
 Leonard Velcescu  - nascut la Pitesti; din anul 1984 locuieste în Franta. Studii
superioare in istoria artei si arheologie facute la Sorbona si Ecole Pratique des
Hautes Etudes – Paris, unde obtine o teza de doctorat in anul 2000 cu titlul
"Dacii in sculptura romana. Studiu de iconografie antica. Distins cu premiul "Eudoxiu Hurmuzaki" de catre Academia Romana, in 2012, pentru aceeasi lucrare. Pasiunea domniei sale
pentru arta l-a condus la cercetari aprofundate in acest domeniu.

editor imagine: Octavian Repede

voci: Cristian Stanca, Liviu Vlad (actori Teatrul National Radu Stanca, Sibiu)

editor text: Octavian Repede, Ovidiu Repede

muzica: (C.C. Atribution 3.0) Andrei Avkhimovich, Ghost feat. Pitx, Gourdonark,Mister M, Marco 88, Petite Viking, Martini.

subtitrare: eng&fra. Diana Popescu

germana: Radu Buiuca


CONTACT: 
filmarisibiu@gmail.com

productii noi Nova Polaris
Synopsis: Un incident petrecut in munti, la sfarsit de iarna, ia o turnura neasteptata. Psihologic, romanesc, fara dialog
.Post by Strigat Mut / Silent Cry - short film.